AT Osborne Career Opportunity

Published by IESA Shift on

*Dutch only*

Zit jij in de laatste fase van je master en wil je meer weten over het adviesvak? En heb je affiniteit met infrastructuur, mobiliteit, gebiedsontwikkeling en/of duurzaamheid? Tijdens de inhouse middag van AT Osborne op donderdag 22 april krijg jij een unieke kans om op een laagdrempelige manier te oefenen met jouw kwaliteiten en je te oriënteren op je toekomstperspectief in de consultancy!

Wil jij je als ambitieuze starter binnen no-time ontwikkelen tot adviseur? Werk je graag aan complexe vraagstukken met een maatschappelijke impact, bij publieke opdrachtgevers die ertoe doen? AT Osborne zoekt voortdurend naar afstudeerders en starters die de lat hoog leggen. Al bijna decennia dragen wij met ruim 150 consultants en managers bij aan de grootste en meest vooruitstrevende klimaatadaptatie en mobiliteitsprogramma’s van ons land. Projecten waar we trots op zijn. Tijdens de inhouse middag vertellen we je hier meer over, werk je aan een casus en leer je onze collega’s kennen.

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden kan tot en met 12 april. Check atosborne.nl/inhouse-middag Wil je, naast de Inhouse dag, weten wat je nog meer bij ons kunt doen? Check onze actuele (afstudeer) vacatures op de website, meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief ‘Werken bij’ of volg ons op instagram. 

Categories: Career events