Berenschot Inhousedag

Published by IESA Shift on

Our partner Berenschot is organizing an in-house event! (Dutch speaking only). Check out the description and link below.

Ben jij (master) student en wil je weten hoe het is om als consultant aan vraagstukken rond de energietransitie te werken? Kom dan naar onze inhousedag op 2 juni 2021! Je krijgt een realistisch kijkje bij ons in de keuken: je gaat direct aan de slag met een casus!

Windmolenparken en zonneweides in het buitengebied om stroom op te wekken, laadpalen bij jou in de buurt en restwarmte in plaats van aardgas om jouw huis mee te verwarmen. De energietransitie is overal om ons heen en we krijgen er allemaal mee te maken. Wij helpen overheden en private partijen met vraagstukken op het raakvlak van technologische kennis en inpassing in het fysieke domein en bestaande systemen.

Dit evenement is geschikt voor (master)studenten of net afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in bovenstaande vraagstukken en graag een realistisch inkijkje krijgen hoe het is om als consultant aan deze opgaven te werken. We vertellen je alles over ons werk als consultant bij Berenschot, en je gaat in een team, onder leiding van een adviseur, aan de slag met een casus.

Schrijf je in: https://www.berenschot.nl/evenementen/inhousedag-energie-en-leefomgeving

Categories: Career events