Berenschot zoekt trainees en stagairs voorjaar 2022

Published by IESA Shift on

Ben jij een bovengemiddeld ambitieuze masterstudent met interesse in complexe maatschappelijke en bestuurlijke vraagstukken rond thema’s als mobiliteit, leefbaarheid en de energietransitie? Ben je nieuwsgierig naar het vak als adviseur bij een gerenommeerd organisatieadviesbureau? Kijk dan eens naar een stage of traineeship bij Berenschot!

Als trainee of stagiair kom je te werken binnen de adviesgroep Energie & Leefomgeving: een club van enthousiaste en ambitieuze professionals, die ons land stap voor stap een stukje duurzamer en dus mooier maken!

Een stage of traineeship bij Berenschot betekent vooral heel veel leren. Je leert het adviesvak kennen, krijgt verschillende opdrachten (die je zelfstandig of in teamverband oppakt) en krijgt coaching. Daarnaast is er ruimte voor verschillende bezoeken aan mooie klanten, en gezellige activiteiten zoals borrels, pub quizzen en meer.

De stages starten op 1 februari 2022, de traineeships op 1 april 2022. Solliciteren op een traineeship of stage kan tot uiterlijk donderdag 6 januari 2022. Zie voor meer informatie onze website of neem contact op met Berenschot adviseurs Julia Koelega of Vera Mulder.